موزه دفاع مقدس، ظرفیتی مناسب برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: کارکنان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس باید با برنامه و تدبیر، مخاطب شناسی کنند و از موزه های دفاع مقدس و مقاومت برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس بهره برداری لازم را انجام دهند.

خبرگزاری تسنیم از قم، امیرسرتیپ نبی سهرابی در دومین دوره بصیرت کارکنان این مجموعه که صبح امروز در شهر مقدس قم برگزار شد، با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اظهار داشت: حفظ و ترویج فرهنگ اقدام بسیار حساسی است؛ فرهنگ ملت ها را حفظ می کند و آنها را به دنیا می شناساند و از دیگر ملت ها متمایز می کند.

امیر سهرابی با تاکید بر اینکه اقدامات فرهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس بی نظیر است، گفت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس پیروزی ها، دستاورد ها و ارزش های دفاع مقدس را در جامعه ساری و جاری می کند تا جوانان امروزی با این فرهنگ آشنا شوند.

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، موزه های دفاع مقدس و مقاومت را یکی از ابزار های مهم برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس دانست و افزود: کارکنان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس باید با برنامه و تدبیر، مخاطب شناسی کنند و از موزه های دفاع مقدس و مقاومت برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس بهره برداری لازم را انجام دهند.

وی ساخت موزه های دفاع مقدس را یک ضرورت مهم در جهت دفاع از کشور دانست و تاکید کرد: کشور برای دفاع از مرز ها، ارزش ها و هویت خود نیازمند است تا جوانان و نوجوانانش را مانند دوران دفاع مقدس آماده دفاع کند؛ لذا بدون کار فرهنگی نمی توان این اقدام را انجام داد. ساخت موزه های دفاع مقدس یکی از همین ضرورت هاست تا مخاطب به سمت ارزش ها هدایت شود.

امیر سهرابی، مخاطب شناسی را مهمترین مولفه تاثیرگذاری برای موزه های دفاع مقدس دانست و عنوان کرد: هر نماد و نشانه ای که در موزه های دفاع مقدس ما قرار داده می شود، باید مورد اشتیاق و علاقه جوان و نوجوان باشد و اگر چنین نباشد، انتخاب درستی نبوده است.

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، فضای مجازی و فعالیت در آن را یک ظرفیت مهم برای انتشار حداکثری ارزش های دفاع مقدس خواند و ادامه داد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس امسال برای دومین سال نمایشگاه دست آورد های صورت گرفته فضای مجازی را به معرض دید گذاشت.

امیر سهرابی سالم سازی فضای مجازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: برای سالم سازی این فضا باید ذائقه جوان و نوجوان را شناخت و تولیدات این عرصه باید کوتاه و زیبا باشد. تولیدات باید همسان با ذائقه و فراجناحی و در سطح ملی باشد چراکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس یک مجموعه فراجناحی است.

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس شکست رسانه ای صهیونیست ها در مقابل مقاومت فلسطینی ها را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: صهیونیست ها در 15 ماه اخیر به خاطر وجود فضای مجازی و رسانه نتوانستند شکست خودشان را مخفی کنند و جنایات اخیر مایه ی بی آبرویی آمریکایی ها شد؛ درحالی که اگر رژیم صهیونیستی 50 سال پیش جنایتی می کرد به اندازه امروز در دنیا دیده و شنیده نمی شد و این به مدد فضای مجازی است.

وی ادامه داد: امروز مظلوم نمایی صهیونیست ها به واسطه افشاگری فضای مجازی از بین رفته است و این توانمندی را فضای مجازی ایجاد کرده است.

امیر سهرابی سخنان رهبر معظم انقلاب درخصوص شکست ناپذیری مقاومت را برخواسته از یک نگاه و اعتقاد دینی دانست و گفت: تاریخ به ما می گوید، ملت ها هرگاه برخاستند، پیروز می شوند و هرگاه نیروی مسلحی پشتوانه مردمی داشت، پیروز می شود که نمونه آن دفاع مقدس ماست.

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفتمان امام خمینی (ره)، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را یک گفتمان پیش برنده توصیف کرد و گفت: ملت های آزاده این گفتمان را قبول دارند، چون گفتمان حق در برابر باطل است؛ ایده انقلاب اسلامی براساس مبارزه با ستم ایجاد شده است و دنیا خواهان آن هستند و ما باید این گفتمان را جهانی کنیم.

انتهای پیام/

نظرات

captcha